Thursday, 2018-11-15, 11:33 AM
Welcome Guest | RSS

Welcome to Belo Blato

Pecanje

Reka Tisa veoma je bogata ribom, gde preovladavaju šaran, protviš, jaz, krupan som koji se lovi na bućku, i retke ribe kao što su kečiga i mrena. U priobalju reke ima dosta starih korita, takođe bogatih ribom, a posebno štukom, belom ribom kao i šaranom, amurom i tostolobikom, a ta su korita Ajlaš, Rospišta, Jegmeč, Provala i Vrbica.


            "Traktor bara" se nalazi na 2 km magistralnog puta Zrenjanin-Beograd, kod ribnjaka "Ečka" i najpoznatiji je ribolovni teren koji posećuju ribolovci iz cele Srbije. Bara je rukavac rerke Begej, u obliku potkovice, dužine 2 km. Može se loviti tokom cele godine. U neposrednoj blizini su hotel "Sibila" i Rezervat prirode "Stari Begej-Carska bara". Za ribolov se mogu koristiti i ribnjački kanali.


Reka Begej Najbolji tereni su u blizini Perleza.


Na svim vodama važe aktuelne dozvole upravljača voda, godišnje ili dnevne, a mogu se kupiti u udruženju sportskih ribolovaca. Dozvoljen je ulov 5 komada plemenite ribe i do 5 kg bele ribe sa tri štapa,  po dve udice.
Jezero Joca nalazi se na oko 6 km od Belog Blata. U jezeru ima svih vrsta ribe, ali najviše štuke i šarana. Jezero je po svojoj veličini, prirodnom ambijentu, sa izuzetno dobrom vodom, koja dolazi iz reke Tise, bogastvu ribe kojom raspolaže, najbolji i najveći prirodni rezervat u Republici Srbiji, a najverovatnije i u Evropi.
Informacije u vezi termina i dozvola mozete naci na sajtu www.jezerojoca.com
http://www.fisheadtackle.com/images/animation/bes%20an/an-caster-bg.gif

    
                                                        

 
Login form
Login:
Password:
pratite nas
instagram
Instagram
chat
novi video
00:09:22

STUDIO AGM / KAŠTEL EČKA GRADOLOGIJA

  • Views:
  • Total comments: 0
  • Rating: 0.0
Search
w2u
kursna lista
pecanje
izlet
mamci za pecanje
prijatelji sajta
Statistics

Ukupno online: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0