Thursday, 2018-11-15, 11:31 AM
Welcome Guest | RSS

Welcome to Belo Blato

Kupaliste

 Iako je selo okruzeno vodom, Belo Blato jos uvek nema uredjeno kupaliste. Zbog toga preporucujemo

Kupalište "Peskara"


Na pet kilometara od centra Zrenjanina, nastala usled dugogodišnje eksploatacije peska, locirana su tri jezera nazvana "Peskara". Zbog prirodno čiste vode i atraktivne lokacije, dugi niz godina građani ih koriste za kupanje i rekreaciju, a pre nekoliko godina počelo je plansko uređenje prostora oko jezera i privođenje nameni kao gradskog kupališta. 
 

Kupalište Peskara - plaža

 

Sadašnjem izgledu kupališta prethodili su obimni radovi na čišćenju dna jezera, uređenju obale, nasipanju peska, izgradnji komunalne infrastrukture, postavljanju mobilijara i drugih sadržaja koji su u funkciji boravka nekoliko hiljada kupača koliko se dnevno okuplja na plaži tokom letnjih meseci. U planovima je i dalje uređenje i proširenje prostora. 

Kupalište Peskara - kupači na plaži

 

Do "Peskare" se stiže gradskim ulicama koje vode ka prigradskom naselju Mužlja, a na jezerima se završavaju ulice Mostarska, 9. maja i Tot Ištvana. Iz centra grada do "Peskare" se može stići ulicama kroz naselja "Berbersko", "Bagljaš" ili "Šećerana", potom ulicom Radnoti Mikloša do neke od prethodno navedenih ulica.


  Mapa puta Pansion Ocean House - Peskara
Прикажи put do peskare на већој мапи
Login form
Login:
Password:
pratite nas
instagram
Instagram
chat
novi video
00:09:22

STUDIO AGM / KAŠTEL EČKA GRADOLOGIJA

  • Views:
  • Total comments: 0
  • Rating: 0.0
Search
w2u
kursna lista
pecanje
izlet
mamci za pecanje
prijatelji sajta
Statistics

Ukupno online: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0